Changes

Jump to: navigation, search

lojban Ismertető

14 bytes removed, 5 years ago
Hogyan tanuld a Lojban-t
=== Hogyan tanuld a Lojban-t ===
Ha esetleg írsz a [http[{{int://www.lojban.org/llg/contact.html contacting-url}}|The Logical Language Group, Inc.]] nevű szervezetnek, szívesen tájékoztatunk a lehetőségekről, de ezen honlap webes archívumában minden információt megtalálsz amivel rendelkezünk terjeszthető formában. Nyomtatott anyagért 5 USD hozzájárulást kérünk, a bevezető anyagok előállítási költségét fedezendő, (ezt az írást is beleértve), ***will send this package on speculation***. Több száz oldalas kiegészítő anyagok érhetőek el, amiknek az ára a mi költségeink fedezése csupán; egy non-profit szervezet vagyunk, oktatási/tudományos célokkal. Keress meg minket nemzetközi díjszabásért; sokféle lehetőséget kínálunk. Létezik korlátozott lehetőség azok számára is, akik nem tudják megengedni maguknak a fizetést ezekért az anyagokért.
Bátorítjuk az új tanulókat arra, hogy összpontosítsanak a szókincsre. Szinte minden használata a Lojban-nak megköveteli erős ismeretét az alap szókészletnek (1000-2000 szó). Elegendő nyelvtant tanulhatsz hogy képes legyél pár órás beszélgetést fenntartani, de vésd észbe hogy sok órányi szótanulás kell ahhoz, hogy hatásosan használd azt a nyelvtant. Terjesztünk szókártyákat, amik ezzel a ***flash card*** technikával gyorsan tanulható a szókincs. Az ezeken alapuló módszereket adaptáltuk egy számítógépes tanulássegítő Shareware licencű programba, amit "LogFlash"-nek hívnak, jelenleg MS-DOS és MacIntosh rendszerekre érhető el.
Forum:Admin, Forum:CantDelete, Forum:CantEdit, Forum:CantPost, Forum:CantSearch, Forum:CantView, Forum:Mod, Forum:NoSigs, Translators, Users, Bureaucrats, forumadmin, staff, Administrators, translate-proofr, twitter, uploader, Widget editors
38,116
edits

Navigation menu